Predstavitev

PVC okna in vrata so znana po svoji trdnosti in odpornosti proti škodljivim atmosferskim vplivom, z odličnimi lastnostmi toplotne ter zvočne izolacije nam omogočajo dolgoletno uporabo, varčevanje z energijo in preprosto uporabo. So povsem nezahtevna z vidika vzdrževanja in preprosta za vgradnjo.

V naši ponudbo lahko vključimo več vrst montaže, od preprostega privijačenja elementov pa vse do RAL vgradnje po najnovejših standardih.

Z PVC okni in vrati PLAKUS preprosto ne morete zgrešiti

Zaradi vsega naštetega ter možnosti različnih barvnih kombinacij so primerna tako za moderne novogradnje kot tudi pri renovacijah starejših stavb. V okviru celostnih storitev, ki jih zagotavljamo našim strankam, vam nudimo izdelavo, montažo in servis naših izdelkov.

Galerija in reference

Vabljeni na ogled naših referenc.
Galerija

Bodite izvirni in unikatni

Od osnovne ideje do izvedbe. Nudimo celovite storitve.

Imate vprašanje? Potrebujete ponudbo? Uporabite kontaktne podatke in stopite v stik!

Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več