Tehnična predstavitev

Vrata sestavljamo iz profilov Schüco sistema 90 simply smart.  To je sistem kateri nam omogoča obojestransko prekrivnost z tri milimetrsko alu pločevino. Vsaka plošča je predizdelana na CNC rezkalnem stroju in prašno lakirana pred sestavljanjem. Tudi profili so končno predizdelani in prašno lakirani pred sestavljanjem. Vsi sestavljeni vogali krila in okvirja so tudi utrjeni z lepilom Schüco Metallkleber. Plošče so na krila lepljena z 3M- ovim lepilnimi trakovi, tudi izolacija je prilepljena na plošče z dvokomponentnim polivretanskim lepilom. Vsa stekla ki so vgrajena v naša krila vrat ali obsvetlobe nam dobavlja Avstrijsko  podjetje. Naša vrata odlikuje vrhunska toplotna in zvočna izolacija, modern dizajn, kvalitetna izdelav katera vključuje vse komponente zbrane na enem mestu v celoto in s tem vrhunski proizvod.

 
 

Projektanti

Imate zahtevne stranke, ki težko določijo model vhodnih vrat, imajo pa specifične želje katerim ste do sedaj težko ugodili, v podjetju PLAKUS d.o.o. vam ponujamo rešitev tudi za najbolj petične stranke.

Vrata sestavljena iz profilov Schüco sistema 90 simply smart. Sistem ki nam omogoča obojestransko prekrivnost z tri milimetrsko alu pločevino, to pomeni, da so okvirji in krila vrat v zaprtem položaju popolnoma poravnani.

Naš pristop k izdelavi vrat nam omogoča neskončne možnosti dizajnov in kombinacij barv z ročaji in inox dodatki. Na vsa vrata PLAKUS se seveda lahko vgradi vse tehnične dodatke kot so čitalec prstnih odtisov, osvetljevanje stekel v krilu vrat, osvetljevanje zunanjih ročajev, itn… Tudi tukaj imamo vse kar ponuja tržišče.

Z barvami in dizajni se lahko približamo želji vsake stranke pa naj bo še tako zahtevna.

Preberi več

Kupci

Imate težave z Vhodnimi vrati, se ne zapirajo dobro, ne tesnijo, se jih težko zaklepa, se bojite da bo spomladi račun za ogrevanje astronomski – mi imamo rešitev za vas visokokvalitetna Aluminijasta vrata po sprejemljivih cenah.

Vas vzdrževanje vhodnih vrat spravlja ob živce?

Sedaj nič več - rešitev za vas Plakus aluminijasta vhodna vrata– BREZ VZDRŽEVANJA.

Loputanje z vrati; ker se ne zapirajo, privzdigovanja krila in lomljenja hrbta , ker se vrat ne da zaklenit! PRETEKLOST

Z Aluminijastimi vrati PLAKUS se vsemu temu izognemo, tudi previsokemu račun za ogrevanje se bomo na hitro izognili saj naša vrata tesnijo brez izjeme.

Vhodna vrata v visoki kvaliteti in dostopni ceni.

Preberi več

Tudi najbolj zahtevne ideje se da uresničiti.
Preprosto skico vrat računalniško obdelamo in izdelamo vrata po vaših željah.

Kooperanti

Tržite vhodna vrata, pa nimate resnega partnerja, kvalitetnega izdelka, imate dolge dobavne roke in neprilagodljivega proizvajalca? Imamo zanesljivo rešitev, izdelamo vam kvalitetna aluminijasta vrata Plakus narejena na osnovi Nemškega proizvajalca profilov Schüco, sistema simply smart 90.

Nič več slabe volje ali dvoma v izdelek. Visoko izolativna, masivna aluminijasta vrata narejena kot plod domačega razvoja po smernicah Nemških proizvajalcev. Vsaka vrata so izdelana individualno večkrat pregledana in preizkušena. Smo edini proizvajalec katerega vrata so termično stiskana v stiskalnici. Z postopkom stiskanja krila ob ključnih materialih kot so polivretanska pena proizvajalca Puren iz Nemčije toplotne prevodnosti λ= 0,002 W (mK), profili Schüco Nemškega prizvajalca , stekla izdelana v Avstriji in končna izdelava vrat, so rezultat visokokvalitetnega izdelka. Končno kratki dobavni roki, ponašamo se z 25 letno tradicijo poslovanja na področju kovinarske galanterije tako, da nam točen dobavni rok ni prazna obljuba.

Preberi več

Galerija in reference

Vabljeni na ogled naših referenc.
Galerija

Bodite izvirni in unikatni

Od osnovne ideje do izvedbe. Nudimo celovite storitve.

Imate vprašanje? Potrebujete ponudbo? Uporabite kontaktne podatke in stopite v stik!

Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več