PLAKUS d.o.o. Ig

Podjetje PLAKUS d.o.o. Ig. je zasebno družinsko podjetje z 20 letno tradicijo.

Podjetje se deli na dve dejavnosti :

- proizvodnja PVC in ALU stavbnega pohištva;

- kovanje, stiskanje in valjanje kovin, pri čemer smo se specializirali predvsem v izdelavo kovinskih izdelkov za potrebe elektro-industrije.

Naš proizvodni program je proizvodnja PVC in ALU stavbnega pohištva. Nudimo profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva. Od izdelave, dobave, kvalitetne montaže in zaključnih del. Prodajni program je primeren za vse vrste objektov, od stanovanjskih hiš in blokov do pasivnih hiš. PVC okna in vrata so izdelana iz priznanih nemških profilov INOUTIC. ALU vrata pa so izdelana iz priznanih ALU nemških profilov SCHÜCO. Odlikuje nas visoka prilagodljivost in dejstvo, da se vedno trudimo ugoditi željam naših kupcev, z visoko ravnjo znanja in s kvalitetnimi materiali pa smo sposobni izdelati tudi kvalitetne izdelke. Spremembam in zahtevam naročnikov smo se vedno v popolnosti prilagajali in temu primerno tudi posodabljali tehnološko opremljenost proizvodnega procesa.

Drugi proizvodni program je proizvodnja kovinskih izdelkov za potrebe elektroindustrije. Izdelujemo veliko število različnih izdelkov, od tega največ plaščev, kondenzatorjev in ohišij za elektromotorje. Za panogo elektroindustrije je značilno, da se vseskozi spreminja in prilagaja hitro spreminjajočim trendom na trgu, v skladu s tem pa je tudi naš proizvodni program v nenehnem razvoju in se bo razvijal še vnaprej. Naša največja konkurenčna prednost pred ostalimi podobnimi ponudniki se kaže v tem, da znamo sami narediti orodja, ki se uporabljajo na hidravličnih in ekscentričnih stiskalnicah.

Za vse naše izdelke je značilno, da so visoke kvalitete, kar dokazuje tudi dolgoletno dobro sodelovanje s kupci, ki so hkrati večji izvozniki svojih proizvodov oz. storitev. Kot tudi pri proizvodnji PVC in ALU stavbnega pohištva, nas tudi pri proizvodnji kovinskih izdelkov odlikuje visoka prilagodljivost in dejstvo, da se vedno trudimo ugoditi željam naših strank, z visoko ravnjo znanja in ustreznim orodjem pa smo sposobni izdelati tudi bolj zahtevne izdelke.

Celoten proizvodni program se je skozi leta poslovanja neprestano razvijal in se bo razvijal tudi vnaprej. Spremembam in zahtevam naročnikov se tudi na tem področju vedno v popolnosti prilagajamo.

Vsi izdelki, ki jih proizvajamo so izdelani po naročilu, kar pomeni, da striktno upoštevamo potrebe in želje svojih naročnikov, katerim po potrebi nudimo tudi ustrezno svetovanje.

Galerija in reference

Vabljeni na ogled naših referenc.
Galerija

Bodite izvirni in unikatni

Od osnovne ideje do izvedbe. Nudimo celovite storitve.

Imate vprašanje? Potrebujete ponudbo? Uporabite kontaktne podatke in stopite v stik!

Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več